L’ocupació hotelera a Gandia augmenta 19.9% respecte a octubre de 2015

Foto: Alex Oltra
  • L’ocupació mitjana del mes d’octubre es va situar en el 91,4%
  • Els establiments de tres estrelles han superat el 96% d’ocupació

Gandia 14 de novembre 2016.- L’Associació Empresarial Hotelera de Benidorm i la Costa Blanca (HOSBEC), ha publicat les dades de l’informe relatius a l’ocupació hotelera de Gandia del passat mes d’octubre. Unes dades que llancen una ocupació mitjana del 91.4% durant el passat mes i on destaca l’augment de 19,9 punts percentuals respecte al mateix mes de l’any passat.

D’aquesta manera, l’ocupació mitjana en els establiments de tres estrelles es va situar en el 94.6% durant la primera quinzena i va pujar fins al 99.80% durant els últims 15 dies del mes passat. En el cas dels hotels de 4 estrelles, les xifres van arribar el 93,5% durant els primers quinze dies mentre que la segona quinzena va arribar al 84.4%.

Per procedència, els visitants seguixen tenint un marcat caràcter nacional, ja que suposen el 86,10%, mentre que els turistes estrangers van suposar el 13.90%. Entre els visitants forans, els turistes francesos suposen pràcticament el 8% (7.70%) seguits de visitants procedents de Regne Unit amb un 2.60%, Holanda 1.30% i Itàlia 1.10%.

Des del Departament de Turisme s’han mostrat satisfets pels resultats obtinguts, ja que suposen un suport als bons resultats obtinguts durant la campanya estival i impliquen la prolongació de la temporada turística a la nostra ciutat amb el afegit que això suposa de cara a la desestacionalització de la platja i la generació d’ocupació.

Les bones xifres d’ocupació hotelera es deuen en part a activitats que han comptat amb la col·laboració o organització del consistori com el Full ICAN Gandia, el Torneig Internacional de Tennis Carmen Perea o l’stage de pretemporada realitzat per tennistes francesos, fruit de la col·laboració públic privada posada en marxa en les Mesas de Turisme que busquen el desenvolupament d’activitats esportives i familiars en la línia que manté l’actual executiu.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies