Gandia participa en la Fira INTUR que se celebra a Valladolid

Foto: Ayuntamiento de Gandia.

Prop d’un miler d’expositors participen en la Fira turística més important de Castella-Lleó, quart mercat en l’àmbit nacional. Gandia participa en la Fira INTUR

Gandia 24 de novembre 2016.- Aquest dijous comença INTUR, que se celebra a Valladolid i enguany complix 20 edicions. Gandia acudix per segon any consecutiu sota el paraigua de València Turisme i l’Agència Valenciana del Turisme. Gandia aposta en INTUR per mostrar tot el ventall de possibilitats que oferix, posant l’accent a més del sol i platja, al turisme familiar, cultural i gastronòmic, eixos en què s’està fent una aposta consensuada i decidida juntament amb el sector turístic i empresarial de la ciutat.

Castella-Lleó és el quart mercat en l’àmbit nacional, per això la importància de la presència de Gandia a INTUR, ja que és l’aparador turístic més important d’aquesta comunitat.

En aquesta fira participen al voltant d’un miler d’expositors, dels quals més de 300 són directes i representen a unes 750 empreses de diferents segments del turisme. Una dotzena de comunitats autònomes, a més de ciutats, províncies, comarques, municipis i empreses donen contingut al certamen en matèria d’allotjament, transport, turisme actiu, idiomàtic, de salut i enogastronòmic.

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies