Gandia: Recta final de les primeres consultes ciutadanes

Nota de Prensa

Gandia  27 de gener de 2017.- El regidor de Polítiques Amb la Ciutadania, Nahuel González, ha comparegut aquest matí davant dels mitjans de comunicació per tal d’informar de la situació del primer procés de consultes encetat fa uns quants mesos de forma experimental. “Tot i que encara es pot votar a la web i als punts físics situats als diferents espais públics, podem confirmar que el sistema funciona. Així que, tal i com ens vam comprometre, quan acabem aquestes consultes iniciarem les següents el més ràpid possible”.

D’aquesta manera, s’inicia un nou procés de tres setmanes, fins els dimarts 14 de febrer, per tal de recollir noves consultes. La ciutadania pot proposar les preguntes de les consultes ciutadanes a l’espai sota el títol “Mulla’t” habilitat a la web de participació: www.participagandia.org. “S’hi poden realitzar propostes o opinar sobre els suggeriments que altra gent hi haja fet, generant debat abans que el Consell de Participació Ciutadana decidisca entre les preguntes que rebem i dissenye les pròximes consultes”.

En el marc d’aquesta campanya específica de recollida de propostes, Polítiques Amb la Ciutadania ha llançat la campanya per als mitjans de comunicació i les xarxes socials: “Pren part, #mulla’t!”. A més, realitaran eixides al carrer per explicar-la a la gent i recollir més propostes.

 

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies