El Grau celebra el seu Porrat i la festa de S. Antoni Abat aquest cap de setmana

 

Nota de Premsa

Gandia 26 de gener 2017.- El president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell acompanyat per president de la Falla Sant Nicolau Mosquit, Antonio Bermejo, han presentat aquest matí les activitats organitzades per les diferents associacions de la barriada amb motiu del Porrat del Grau i de la Festa de Sant Antoni Abat que se celebrarà els pròxims dies 28 i 29 de gener.

 

Miguel Ángel Picornell ha destacat tres dels actes que se celebraran durant el cap de setmana. D’una banda, la «crema de la foguera» que tindrà lloc a partir de les 20.00 hores del dia 28 a la plaça Garbí; la benedicció d’animals del dia 29 a partir de les 11 hores i el Porrat gastronòmic que tindrà lloc a la plaça de la Marina de 12.00 a 15.00 hores on participen 11 associacions del districte grauero durant la jornada de diumenge.

El president de la Junta de Districte del Grau, va voler destacar la col•laboració i implicació de les associacions i col•lectius per preparar les diverses activitats i ha explicat que la «crema de la foguera» canviarà d’emplaçament en aquesta edició a petició dels veïns. «El canvi obeïx a una decisió de la Comissió de Cultura i Festes de la Junta de Districte. Quan vaig prendre possessió com a president de la Junta de Districte vaig voler que les comissions tingueren poder de decisió vinculant i han estat ells els que ho decidir».

Per la seua banda, Antonio Bermejo, ha declarat que «per a la falla i els fallers de Sant Nicolau Mosquit, és un honor participar amb el barri i vull agrair a l’ajuntament que ens permeta coordinar l’esdeveniment. Les falles no només són els tres dies de març, també són altres activitats culturals, lúdiques que ajuden a dinamitzar el barri i la ciutat».

Associacions que participen:

– Alma de Acero
– Confraria de Sant Nicolau
– Falla Mosquit
– Germandat del Davallament
– Associació de Veïns del Grau
– Associació de Veïns de Venècia
– Festers de Marenys de Rafalcaid
– Banda de Música del Grau
– Banda de Cornetes i Tambors Mare de Déu Blanqueta
– Grup Musical 2×4
– Festers del Molí de Santa Maria

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies