L’Alqueria donarà treball a persones del municipi

L´Ajuntamet donarà treball

 

 

Nota de Premsa

Si fa unes setmanes l’Ajuntament de l’Alqueria anunciava la contractació de fins a sis persones gràcies als plans de la Diputació i els programes del SERVEF, com una aposta decidida per a la creació de llocs de treball per desenvolupar projectes d’interés al municipi i millorar els serveis generals, hui anuncia que seguint en eixa línia i de manera imminent posarà en marxa el tercer Pla d’Ocupació Municipal per al període 2017-2018, anomenat també Pla Municipal de Suport a l’Economia Local.

El Pla, que està finançat amb recursos propis, preveu la contractació continuada de dues persones en cicles de dos mesos i en règim de mitja jornada, fins a esgotar el pressupost previst per al període. La contractació de personal s’emmarca dins d’un projecte municipal per a l’adequació i millora d’espais públics del municipi i pretén contribuir a la cohesió social, notablement debilitada en èpoques de crisi. Aquest projecte, aprovat fa uns anys i de caràcter plurianual, va fer possible el primer dels plans d’aquesta sèrie d’iniciatives periòdiques per a l’impuls de l’ocupació a l’Alqueria.

Per atendre la provisió de llocs de treball que el pla preveu, s’obri una borsa de treball a la qual podran inscriure’s les persones interessades des del dia 1 al 20 de febrer de 2017. La convocatòria, les bases i el formulari per a poder inscriure’s poden trobar-se al portal de la transparència de l’Alqueria i degudament anunciades en el seu moment.

Per a Voro Femenía, alcalde de l’Alqueria, «la generació d’ocupació ens permet aconseguir dos importants objectius: donar treball a persones que ho necessiten i amb això fer possible la generació d’ingressos a causa de l’atur que pateixen i a l’hora, fer realitat projectes de millora i adequació al nostre poble, tan necessaris per a garantir la millor qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes».

Per a qualsevol consulta o per a formalitzar les inscripcions, cal adreçar-se a les oficines de l’ajuntament o a les de l’ADL, ubicada a la segona planta de l’edifici consistorial en l’horari habitual d’atenció al públic.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies