Gandia: Enamora’t del Centre Històric

La nova campanya de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric per al Dia dels enamorats posa en valor el cor de la ciutat.

 

Gandia 07 de febrer de 2017.- “Enamora’t del Centre Històric”, aquest és el lema de la campanya per al Dia dels enamorats de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric. Sergio Mendieta i Gemma García, vicepresident i membre de la nova junta directiva, respectivament, l’han presentada aquest matí als mitjans de comunicació acompanyats de la regidora de Polítiques Econòmiques i responsable de Comerç, Alícia Izquierdo. El que es pretén amb la nova iniciativa, que enceta un nou Pla de Dinamització del Centre Històric, en col•laboració amb l’Ajuntament de Gandia, és posar en valor el comerç local associat, “però també que els visitants s’enamoren de l’entorn, del Centre Històric de la ciutat”.
Una altra de les novetats és el sorteig, el 14 de febrer mateix, de diferents premis aportats pels establiments associats entre els clients: Un cap de setmana romàntic que inclou una nit d’hotel (Bayrén) i sessió d’spa per a dos persones; 3 sopars romàntics per a dues persones en Visconti, London Beer i en La Tulipa, a més de regals sorpresa.
A més a més, hi haurà un servei de ludoteca infantil, castells inflables a diferents punts del Centre Històric i es regalaran tiquets d’aparcament i del trenet.
Izquierdo ha recordat que allò important és que la gent “estime a qui vullga i regale a qui estime. Fins i tot a un mateix. Podem aprofitar aquets dies per pensar a les persones que volem. I si damunt optem a premis, millor. Qualsevol dia de l’any és bo per passejar la ciutat i el comerç urbà és la millor opció per comprar-hi”.
Finalment, la regidora de Més Gandia ha agraït l’esforç i la dedicació de l’anterior directiva encapçala per Juanjo Pérez i ha desitjat molta sort al nou equip, “que representa un relleu generacional important i que obri una nova etapa il•lusionant i engrescadora en la qual poden continuar comptant amb el suport i la col•laboració de l’Ajuntament de Gandia”, ha conclòs.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies