Oliva: Obertura parcial de les instal•lacions esportives

Els Serveis Esportius Municipals informen que demà divendres, 10 de febrer, les instal•lacions esportives del pavelló cobert, i els camps i les pistes externes tornaran a prestar els seus serveis amb total normalitat a partir de les 15 hores, i només quedarà tancada la piscina climatitzada, que no obrirà fins que no finalitzen les obres de reposició de la seua coberta.
A causa dels forts vents del passat cap de setmana (diumenge de matí) part de la coberta de la piscina climatitzada va patir danys importants, i també totes les plaques solars instal•lades al sostre d’aquesta instal•lació.
Des del passat diumenge a la vesprada, i fins al dia de hui, els operaris d’empreses especialitzades han estat treballant per retirar tots els materials que pogueren suposar un perill per als usuaris de les instal•lacions.
Les instal•lacions durant aquestos dies han estat tancades amb l’única finalitat de preservar la seguretat dels usuaris.
Des dels Serveis Esportius Municipals s’informa que els usuaris que es consideren perjudicats per aquest tancament temporal per raons excepcionals climatològiques poden adreçar-se a les oficines del SEM, ubicades a la planta baixa del Pavelló Cobert, en horari d’atenció al públic, per tal d’exposar el que consideren oportú.
La Delegació d’Esports vol agrair a les Escoles Municipals, els clubs i els usuaris de les instal•lacions la seua col•laboració davant aquesta situació excepcional que hem patit en els últims dies.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies