Gandia pone en marcha dispositivo Fallas 2017

La zona blava no funcionarà durant les festes per facilitar l’aparcament
• L’hora d’inici del servei del Urbanet serà l’habitual, finalitzant el seu servei a les 24:00 hores i a la 01:30 hores el dia 18 de març
• Els productes pirotècnics de classe 3 queden prohibits excepte autorització expressa de l’ajuntament.

 

Nota de Premsa

Gandia 10 de març 2017.- La regidora delegada de Seguretat, Trànsit, Mediació i Convivència, Àngels Pérez: el regidor delegat de Falles, Jose Manuel Prieto; i Salvador Morant, Intendent de la Policia Local de Gandia, han comparegut aquest matí en roda de premsa per explicar el dispositiu especial que es posarà en marxa de cara a la celebració de les falles a la nostra ciutat.

 

La regidora ha informat que a partir de les 15 hores de hui començaran els talls de trànsit a causa del muntatge dels monuments fallers, la instal•lació de carpes i els trams dedicats a l’engalanament de carrers. Els talls a la circulació s’aniran ampliant fins al dia 15 en què el trànsit al passeig Germanies i Centre Històric serà efectiu.

 

Transport públic
Des del dia 15 i fins al dia 19, la Marina Gandiense, no tindrà recorregut per dins de la ciutat i només tindrà el seu servei des de l’estació de RENFE fins a la platja i viceversa com ha succeït altres anys.
El Urbanet si circularà per dins de la ciutat, amb algunes variacions en el seu recorregut habitual a causa del muntatge dels monuments. A partir del dia 17, el recorregut de la línia es veurà afectat a causa de les «mascletades» que s’organitzen al carrer Marqués de Campo. L’hora d’inici del servei del Urbanet serà l’habitual, finalitzant el seu servei a les 24:00 hores i a les 01:30 hores, el dia 18 de març.

 

Aparcaments
Funcionaran tots els pàrquings subterranis de la ciutat i es podran utilitzar les 12 zones d’estacionament alternatiu situades en diferents punts de la ciutat. Un altre dels punts que ha destacat Pérez és que no caldrà pagar a la zona blava des del dia 15 fins al 19 de març a les 14.00 hores, tot per millorar l’estacionament.

Revetlles
Quant als espectacles musicals i revetlles. S’ha acordat amb la Federació de Falles que es faran a la plaça Tirant, tindran lloc entre el 15 i el 18 de març. S’ha acordat que els dies 15 i 16 finalitzaran a les 04.00; el dia 17 a les 05.00 hores i el 18 finalitzarà l’activitat a les 06.00 hores.

En el cas d’algunes de les comissions falleres, està previst que puguen realitzar la seua revetlla al Casal el dia 11.
Les restants comissions hauran de respectar el següent horari a l’hora de realitzar les seues activitats:
– 15 i 16 de març: 02.30 hores
– 17 de març: 03.00 hores
– 18 de març: 04.00 hores

 

Sobre aquest aspecte, Àngels Pérez ha destacat que «l’any passat es van complir els horaris de manera escrupolosa i aquest any la Policia Local vetllarà pel compliment del que s’ha acordat».

 

Seguretat
Aquest any també s’ha donat difusió a un bàndol des de l’Ajuntament on s’expliquen els perills del material pirotècnic. D’aquesta manera, les principals normes d’ús passen per no utilitzar-los en zones amb molta gent; no col•locar-los en zones on hi haja mobiliari públic i evitar la seua detonació en zones on puguen produir esquerdes que danyen a les persones. «Recomanem que es faça un ús adequat, responsable i segur. La ciutadania també ha de recordar que des de les 12 hores de la nit fins a les 08.00 hores del matí està prohibit el seu ús» va declarar Salvador Morant qui també ha recordat que els productes pirotècnics de classe 3 queden prohibits excepte autorització expressa de l’ajuntament.

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies