Gandia celebra dilluns que ve el Dia Mundial del Teatre

• Nou companyies de la ciutat recorreran els carrers del centre interpretant fragments teatrals

 

Nota de Premsa

Gandia 23 de març 2017.- El regidor delegat de Cultura, Joan Muñoz i Xavi Merí de Comuna Gàbia Teatre, han presentat hui en roda de premsa l’activitat que es desenvoluparà a la nostra ciutat el proper dilluns amb motiu del Dia Mundial del Teatre.

 

«A Gandia tenim molts grups de teatre amateur i hem volgut reunir-los a tots i aprofita la data per treure les seves interpretacions al carrer. Volem que tota la gent de Gandia puga gaudir d’una estona de teatre» va declarar Joan Muñoz.

 

Xavier Merí, ha explicat que «Joan Muñoz ens va proposar treure el teatre als carrers i que tots els que d’alguna manera estem vinculats amb el teatre amateur participarem per concretar la idea. Començarem a les 19:00 hores des de la Casa de la Marquesa i recorrerem els carrers del centre de la ciutat interpretant diverses peces d’obres teatrals de 2 o 3 minuts. Esperem poder realitzar unes 20 actuacions».

 

Finalment, el regidor de Cultura va avançar que des del seu departament també s’està preparant una iniciativa semblant per celebrar el Dia Mundial de la Dansa el proper 29 d’abril.

 

En la iniciativa participen: escola Act & Play, Aiguamar Teatre, Comuna Gàbia, El Carro de Verona, Escola del Teatre Serrano, Lletraferits i Comediants, Marabú Teatre, Teatre de la il•lusió i Xirimiri Teatre.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies