La Biblioteca Central continua amb la nova edició del club de lectura.

La sisena sessió tindrà lloc el dijous 30 de març a les 19:30 h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central amb la novel•la “L’aniversari” d’ Imma Monsó

 

 

La Biblioteca Central de Gandia anuncia la sisena sessió de la nova edició del Club de lectura que ve realitzant-se els darrers dijous de cada mes i que compta amb la col•laboració de tres moderadores, grans coneixedores del món de la literatura, que a més a més han fet les propostes de lectura.

 
En esta ocasió la moderadora de la sessió Maite Insa ha realitzat la proposta de lectura de la novel•la “L’aniversari” d’Imma Monsó.

 

Per a participar cal inscriure’s prèviament. En acabar-se cada sessió, es podrà arreplegar el llibre per al mes següent Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat que es “una magnífica oportunitat per comentar,debatre, contrastar punts de vista, compartir opinions…” i convida a assistir-hi a tots els amants de la literatura.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies