Gandia posar en marxa el programa «Salut i benestar a la primavera»

El departament de Salut i Polítiques Saludables ha organitzat 23 activitats dirigides a millorar la qualitat de vida de la ciutadania

 

Nota de Premsa

Gandia 4 d’abril 2017.- Liduvina Gil, regidora delegada del departament de Salut i Polítiques Saludables, ha presentat les activitats organitzades des del departament per als mesos d’abril a juny. La iniciativa continua amb la línia marcada en la programació d’hivern i s’ha vist reforçada gràcies a l’èxit d’assistència i participació de totes les iniciatives posades en marxa.

 

Gil ha volgut remarcar que les investigacions demostren que per augmentar la qualitat de vida és necessari posseir hàbits saludables més enllà de l’alimentació o la pràctica esportiva, ja que també influïxen aspectes com la gestió de conflictes, el descans actiu, o els trastorns del son, entre d’altres. «El nou programa inclou les demandes dels col•lectius de la ciutat per tal de contribuir a la millora de la qualitat de vida. Per això, està dirigit a tots els públics, ja que no són només les persones grans les que han de tenir en compte aquests aspectes, volem educar des de la infància».

 

La regidora també va voler destacar que entre el 6 d’abril al 20 de maig serà el termini per presentar les candidatures al «I Premi valors Actius a la gent gran». «Volem que totes aquelles persones que estan aportant un valor a la nostra ciutat puguen presentar-se per obtenir el seu merescut reconeixement. Els dos premis es lliuraran durant la Fira del Major que se celebrarà el 2 de juny. Es valoraran diversos aspectes com l’exemplaritat o la superació personal».

 

Sobre la programació, que inclou 23 activitats la regidora va explicar que s’abordaran les temàtiques mitjançant activitats com xerrades, tallers, presentacions de llibres o taules informatives

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies