La participació juvenil i infantil, a debat a Bellreguard

– Els representants del CJCV tractaran els reptes i les mancances de la participació juvenil i la
dinamitzadora del Consell de Xiquetes i Xiquets exposarà el paper dels infants.
– Les dues xarrades-debat, emmarcades en les Jornades Participa, se celebran dissabte a partir de les 19 hores a l’Espai Participa de les Escoles Velles.
– Ruiz: «Es parla dels joves i els infants com el futur, però cal considerar-los també com el present en termes de participació»

 

NOTA DE PREMSA
Bellreguard, 5 d’abril de 2017. Les Jornades Participa de Bellreguard tornen este dissabte amb programa doble. D’una banda, els representants del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), l’entitat que aplega i representa l’associacionisme juvenil valencià, exposaran els reptes i les mancances de la participació juvenil. De l’altra, la dinamitzadora del Consell de Xiquetes i Xiquets de Bellreguard, Alba Àngel, parlarà dels infants com a agents actius de la societat. Com recalca el regidor de Participació Ciutadana, Àlex Ruiz, «Sovint es parla dels joves i els infants com el futur de la societat, però en matèria de participació cal considerar-los també com el present perquè el viuen també». Les xarrades-debat se celebraran a les 19 hores a l’Espai Participa de les Escoles Velles.

 
La participació juvenil com a ferramenta de decisió de les polítiques municipals i els joves com subjecte actitus de la societat seran l’eix de la xarrada debat del CJCV que emfasitzarà que en un context democràtic, han de poder participar plenament en la vida social, política i cultural en igualtat de condicions respecte a la resta d’acors socials. Pel que fa a Alba Àngel, exposarà com el Consell de Xiquets i Xiquets és l’espai de diàleg entre l’administració i la infància i com se’ls hi pot donar protagonisme en la política municipal.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies