La primera edició de l’Alé Cycling Gandia se celebrarà el 23 d’abril

 La prova comptarà amb la presència de Fernando Escartín i tindrà sortida i arribada a la platja de Gandia

 

Nota de Premsa

Gandia 11 d’abril 2017.- La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant i Rubén Donet, en representació del Club Ciclista Escapada han presentat aquest matí la primera edició de la marxa cicloturista Alé Cycling Gandia que tindrà a la nostra ciutat com a sortida i arribada a la plaça del Club Nàutic el pròxim 23 d’abril i on s’espera la participació de més de 800 ciclistes procedents de pràcticament totes les províncies d’Espanya.

 

L’etapa consta de 131 quilòmetres i recorrerà ports de muntanya com el de la Llacuna, Barx, Beniarrés, barreta i Pla de Corrals.

 

Lydia Morant ha destacat que la prova comptarà amb la col•laboració de la Policia Local, Creu Roja, Protecció Civil a més de voluntaris. «Volem agrair al Club Ciclista Escapada que hagin seleccionat Gandia per desenvolupar la prova. Ja vam ser seu de final d’etapa de la Volta Ciclista a Espanya, de la Setmana Ciclista Valenciana i seguirem apostant per aquestes iniciatives que no només ens posiciona com a ciutat esportiva i saludable sinó que tenen un impacte directe en la nostra economia i turisme. Per això, van rebre un reconeixement a la passada I Gala de turisme on vam reconéixer la seua excel•lència a l’hora d’organitzar proves esportives que tenen un impacte directe en la ciutat».

 

Per la seua banda, Rubén Donet, va explicar el traçat de la prova on s’ubicaran 4 avituallaments i que després de l’arribada dels participants, hi haurà activitats diverses a la zona de meta. Dins el recorregut, el port de Beniarrés serà crono escalada a més d’haver-hi talls de temps per motivar l’espectacularitat de la prova. Una altra de les novetats de la cursa serà que Fernando Escartín, participarà en aquesta.

 

Donet ha volgut finalitzar la seua intervenció agraint a patrocinadors, col•laboradors a més de la Generalitat Valenciana i València Turisme.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies