Liduvina Gil: «L’únic que va retirar la llicència a l’antic hospital va ser el PP»

.- La presidenta de la Junta de Districte de Roís de Corella ha respost aquest matí a les crítiques realitzades pel regidor popular, Víctor Soler.

 

 

Gil ha declarat «el PP quan s’avorreix es dedica a fer declaracions incendiàries. No sé d’on s’ha tret el senyor Soler que es puguen perdre la comissaria o els jutjats. Tot el contrari, fa poc vam explicar que hem arribat a un acord per ampliar les instal•lacions de la Fiscalia cedint un espai de propietat municipal».

 

 

D’altra banda i pel que fa a la situació actual del barri, la regidora ha recordat que «el PP no es va preocupar per l’antic hospital. Van ser capaços de retirar-li la llicència a l’edifici impedint una reobertura més ràpida. Actualment ja hem aconseguit amb el nostre treball revertir els terrenys a la Conselleria de Sanitat i ja estem negociant el Pla Director».

 

 

Sobre el trinquet, Gil ha qualificat la iniciativa com «un altre pufo del PP» i explicat que es van realitzar quatre modificats del projecte i «ara mateix els tècnics no es volen responsabilitzar d’aquest empastre. Es necessiten gairebé 900.000 € per acabar-lo i en aquests moments estem treballant per a donar-li una sortida a l’edifici. Esperem que el pròxim any puguem tindre una solució».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies