La Platja Ca obrirà les portes el pròxim 15 de juny

La Platja Ca obrirà les portes el pròxim 15 de juny

L’espai mantindrà la mateixa ubicació i serveis que l’any passat

 

Nota de Premsa

Gandia 24 de maig 2017.- La Platja Ca de Gandia, el tram autoritzat perquè els visitants i residents de la ciutat puguen acudir a gaudir de la platja amb els seus gossos, mantindrà la mateixa ubicació que l’any passat, és a dir, a uns 375 metres del final de la platja Nord a continuació de les zones de kitesurf i windsurf.

 

 

Després de rebre la pertinent autorització de Costes, el consistori començarà amb els treballs d’instal•lació de tots els serveis de la zona el pròxim 1 de juny per posar a disposició del públic la zona el 15 del mateix mes.

 

 

A la Platja Can es podrà accedir des del carrer Ribera Baixa, on es mantindrà l’aparcament de l’any passat i que es troba, a cinc minuts. A més, el Govern també mantindrà el dispositiu especial de Policia Local i de neteja al carrer Ribera Baixa, per evitar que es formen embussos ni es cometen infraccions, evitant d’aquesta manera molèsties als veïns de la zona.

 

 

L’espai comptarà amb personal encarregat d’explicar les normes de funcionament del recinte i el compliment d’aquestes.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies