Diana Morant: “La nova aposta de Trasmediterranea amb el ferri a Formentera demostra que Gandia genera confiança”

Gandia 16 de juny 2017.- L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha mostrat la seua satisfacció davant el fet que Trasmediterranea haja decidit ampliar la seua oferta amb la nova línia Gandia-Sant Antoni-Formentera, que es posarà en marxa este mes de juliol. Esta circumstància suposa que la companyia confia que l’enllaç amb les Pitiüses pot consolidar-se.

 

 

La bona acollida dels ferris a Sant Antoni, que van començar a operar en Setmana Santa, i que hui mateix han tornat a funcionar per a tota la temporada estival, ha influït en la decisió d’incorporar un nou destí de les Illes Balears al trajecte.

 

 

“No paren d’arribar bones notícies a Gandia. Una vegada més, estem d’enhorabona. Esta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seguretat i confiança, i que treballa per a dinamitzar l’economia. Quan la relació entre un ajuntament i una empresa privada és excel•lent i quan un ajuntament dóna totes les facilitats perquè les mercantils invertisquen, es nota”, ha assenyalat Morant.

 

 

“A Gandia seguirem treballant des del departament de Turisme i en companyia del sector turístic per aprofitar al màxim esta oportunitat que, no sols generarà riquesa i prosperitat en l’àmbit econòmic sinó també obri moltes possibilitats quant a l’intercanvi cultural”, ha argumentat Morant.

 

 

La màxima autoritat municipal ha comentat que la unió marítima de dos punts turístics forts (Gandia-Illes Balears) no farà més que reforçar els dos municipis turístics. Per últim, ha agraït novament Trasmediterranea la seua aposta firme i decidida per la capital de la Safor.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies