Potries organitza una jornada oberta al professorat per dur a terme experiències educatives

Potries organitza una jornada oberta al professorat per dur a terme experiències educatives pel “patrimoni viu” del municipi
– La jornada tindrà lloc els dies 27 i 29 de juny, de 9h a 13h, al Museu Etnològic “Cassoleria d’Àngel Domínguez”.
– Per a participar, cal inscriure’s a la pàgina lailleta.com/experiencieseducatives.

 
Potries, 16 de juny de 2017.-
El Museu Etnològic “Cassoleria d’Àngel Domínguez” acollirà els propers dies 27 (per a Primària) i 29 de juny (per a Secundària), de 9h a 13h, una jornada oberta al professorat al voltant de les experiències educatives per “Potries, patrimoni viu”. Per tal de treballar este patrimoni comarcal amb la nostra joventut, l’Ajuntament de Potries està dissenyant unes “experiències educatives” amb material didàctic relacionat amb el patrimoni cultural i natural. I, per a compartir-lo, haprogramat una jornada oberta al professorat.
A la jornada es realitzarà un tast de la proposta i s’abordarà la funció que pot tenir el patrimoni en les diferents etapes educatives. L’objectiu és donar un pas més enllà i fer una proposta conjunta perquè la nostra joventut visca arrelada al medi. Amb eixe fi, es planteja fer un pas de les visites a les experiències, tot i convertint-les en una activitat interactiva on el coneixement del patrimoni s’integre dins del currículum escolar, i puguen resultar complementàries en la tasca del professorat.
Durant els últims anys Potries ha desenvolupat un programa de protecció, revaloració i divulgació del patrimoni cultural i natural, que ha acabat configurant el projecte “Potries, patrimoni viu”. En forma part el Museu Etnològic “Cassoleria d’Àngel Domínguez” amb la seua col·lecció entorn a la producció terrissera i la casa-taller del darrer cassoler del municipi; la ruta de l’aigua al seu pas per Potries, amb el patrimoni hidràulic associat; i els paratges naturals que l’envolten, amb el Paisatge Protegit del Serpis, els tossals i la plana de la Safor, amb els jaciments d’època romana i el passeig entre tarongers. En el projecte ha resultat fonamental, també, la dinamització del teixit associatiu i la programació cultural al llarg de tot l’any.
Segons l’organització, és imprescindible, a més, acudir amb una bona dosi de comboi, amb ganes de compartir els diferentspunts de vista i de passar-ho d’allò més bé.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies