La música dels texans Mosaix reunix més de 400 espectadors a la platja de Bellreguard

Bellreguard va encetar anit la seua programació d’estiu amb el concert de la banda Mosaix, 27 músics de McKinney (Texas) que van oferir country, jazz, gospel o praise als més de 400 espectadors que es van reunir a la plaça de l’Alcoià. Un concert, a més, solidari on es van recollir aliments per als més necessitats. La programació contiua esta nit al mateix emplaçament amb cinema d’estiu i demà i despús-demà amb un taller per a millorar la comunicació al Llar Juvenil.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies