AJUNTAMENT D’OLIVA: reforma dels parcs i jardins

La Regidoria d’Obres i Serveis, que dirigeix Gabriel Oltra, està portant a terme la reforma, adequació i millora dels parcs i jardins de la platja d’Oliva.

 

 

 

El passat mes de maig, des de la Regidoria d’Obres i Serveis, es van iniciar les tasques de revisió dels parcs i jardins de la platja d’Oliva, on es va observar una necessitat de reforma en molts d’ells.

 

 

Així doncs, ja s’està treballant en les zones de Canyades i Bomba, netejant les voreres dels voltants, canviant el sistema de reg, reposant la lloseta de sòl dels jocs infantils per millorar la seguretat dels xiquets, i també instal•lant uns jocs nous, per substituir els existents que presentaven un desgast elevat.

 

 

D’aquesta forma, s’està adequant l’entorn verd de les zones d’esbargiment de la nostra platja, millorant les zones de joc, dotant-les de major seguretat i millor imatge.

 

 

Aquestes actuacions no són puntuals, sinó que constitueixen l’inici d’un procés de revisió dels parcs i jardins de la nostra localitat, que són una prioritat per a la Delegació d’Obres i Serveis.

 

 

La pròxima actuació, en la qual ja s’està treballant els tràmits administratius, serà la renovació de la zona infantil de la zona verda de Manuel de Falla (Parc del Conservatori). I al parc del sector 15, enfront de la biblioteca de l’Envic, s’instal•larà una font d’aigua.

 

 

Volem recordar la importància de tindre cura dels jardins i parcs públics, que és patrimoni de tots.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies