Bellreguard paga els proveïdors en 27 dies

– El Periode Mitjà de Pagament del segon trimestre de l’any se situa en -2,67 que són els dies abans del que marca la llei en què s’efectua.
– Marco: «És fonamental no asfixiar les xicotetes i mitjanes empreses que col•laboren amb l’ajuntament».

 

Nota de Premsa

Les xicotetes i mitjanes empreses que col•laboren amb l’ajuntament de Bellreguard saben que això no els afectarà la liquiditat. Si el primer trimestre de 2017, el Periode Mitjà de Pagament (PMP) s’havia situat en 27,5 dies, per baix de la directiva europea que establix el termini màxim de pagament per a les administracions públiques en 30 dies, el segon trimestre ha situat la xifra en 2,67 quan la realitat de les administracions locals espanyoles es troba en 75. Com raona l’alcalde de Bellreguard i regidor d’Hisenda, Joan Marco, «la bona gestió d’un ajuntament l’han de notar també aquells empreses i autònoms que milloren el dia a dia del nostre veïnat i la qualitat de vida del nostre poble».

 

 

Com explica Marco, «pagar en temps i forma els proveïdors i professionals externs fa que treballen més a gust, permet ajustar els preus i evita sobrecostos». Cal tenir en compte que el procés de pagament de factures seguix diferents passos i passa per diverses signatures i comprovacions, per la qual cosa, a més de disposar de suficient tresoreria, exigix la coordinació de diferents departaments, del registre d’entrada a intervenció, passant pels propis regidors. Com demostra el segon trimestre de l’any, s’ha aconseguit sistematitzar un procés que acomplix els objectius legals i suposa una tranquilitat i un alicient als proveïdors.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies