Kentucky ja té Centre Social – Gandia

.- L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; la vicealcaldessa, Lorena Milvaques; el president de la Junta de Districte del Grau i la platja, Miguel Àngel Picornell; juntament amb altres membres del govern i integrants de l’Associació de Veïns de Kentucky a més de veïns de la zona, han fet hui l’obertura de Centre Social de la barriada.

 

 

NOTA DE PREMSA

Amb l’obertura del Centre Social, es posa fi a una llarga reivindicació veïnal que va ser paralitzada la passada legislatura. «Va ser una de les obres mal acabades i mal resoltes per l’anterior govern i que hem hagut de solucionar. És cert que hem trigat però era un problema d’IPG que finalment hem pogut arreglar amb l’ajuda de la Diputació de València» va declarar Miguel Ángel Picornell.

 

D’aquesta manera i a petició del president de l’Associació, Antonio Malonda, hui s’ha procedit a l’acte de lliurament simbòlic de les claus.
A partir d’avui, els veïns de la zona podran mantenir les seues reunions i realitzar activitats en aquest nou recinte.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies