23 Torneig de Rugbi Platja “Seven Safor”

Gandia 26 de juliol de 2017.- La regidora d’Esports, Lydia Morant, junt amb Arturo García, President del Club de Rugby La Safor, Andrés Marabotto, vicepresident de l’associació Alma de acero i Neus Garrigues, en representació de l’equip femení de Rugby La Safor, han presentat aquest matí en roda de premsa el XXIII Torneig de Rugbi Platja de Gandia, que se celebrarà el proper dissabte 29 de juliol al final del Passeig Marítim Neptú, enfront de l’edifici Góndola.

 

Nota de Premsa

Enguany participaran 8 equips masculins i 5 femenins. A banda tindran lloc una sèrie de partits de caràcter inclusiu on hi jugaran els veterans de l’equip de Rugby La Safor i gent d’Alma de Acero junt a participants de la Fundació Espurna. Les competicions començaran a les 10 hores fins aproximadament les 20.30 hores per sistema d’eliminació.

 

 

Morant ha volgut agrair i destacar l’esforç que fa cada any l’organització per dur a terme aquest acte, i fer que l’esport cresca a Gandia any rere any amb el seu suport. En la seua intervenció, García ha explicat els detalls de la competició: «La modalitat de «Rugby Seven» consisteix en encontres de dos equips compostos de 7 jugadors, en compte dels 15 del Rugby tradicional. A aquesta variació s’afegeix el canvi de la superfície sobre la qual es juga, l’arena de la platja, en compte de brossa. García ha destacat que aquesta modalitat té un sistema de joc molt dinàmic i divertit i que als espectadors no els deixarà indiferents.
Respecte a la categoria femenina Arturo García, ha informat que «la presència d’equips femenins és actualment més nombrosa a categories superiors que les masculines».

 

 

L’equip de Rugby La Safor femení, ha estat representat per Neus Garrigues, qui també ha destacat l’auge dels equips de rugbi femenins al panorama esportiu i que des de fa 4 anys l’equip de la Safor està a ple rendiment.

 

 

Per finalitzar, el president del Club de Rugby La Safor, ha agraït la participació totalment altruista per part d’Alma de Acero que per segon any participa en aquest esdeveniment. A més, Andrés Marabotto senyala la importància de l’esport com eina d’inserció social que transmet valors molt importants als xiquets amb els que treballen.

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies