Divendres, música tradicional irlandesa al Polisònic

Amb l’actuació del grup Irish Treble
 Al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós tindrà lloc la tercera de les actuacions del Polisònic, que estarà a càrrec del grup Irish Treble, una banda especialitzada en els ritmes de la tradició musical irlandesa

 

 
Irish Treble és un grup format per vuit joves (quatre músics i quatre ballarines), units per a donar vida a un espectacle titulat Irlanda en Dansa, en el qual fusionen la tradició dels balls rituals, amb coreografies modernes. Tenint com a fil conductor la música celta i la dansa irlandesa, els Irish Treble utilitzen els ritmes tradicionals com els reels i els jigs, barrejant-los amb estils tan dispars com el flamenc o el rock.
Des de l’organització del Polisònic s’informa que el ritme de venda d’entrades per a aquest concert està sent altament satisfactori i que hi ha previsió de que s’esgoten les localitats abans del seu inici.
L’actuació està prevista per a les 10,30 de la nit i les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es, al preu de 6 euros.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies