Divendres, el quartet femení Las Migas en el Polisònic

Presentant el seu nou projecte de fusió flamenca i ritmes llatins
Gandia, 10 d’agost de 2017.- Divendres, al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós tindrà lloc una nova actuació del Polisònic, que estarà a càrrec del quartet femení Las Migas, un grup que barreja les músiques llatines amb el flamenc i el jazz.

 

 
Las Migas destaquen musicalment per la fusió de cultures tan meravellosa que creen quan estan juntes. A més d’excel•lents intèrprets, són també compositores dels seus temes, amb un estil personal i difícil d’etiquetar. Alguns mitjans l’han anomenat com cançó mediterrània, música per a l’ànima o poesia cantada, amb cançons que ens fan submergir en la nostàlgia o en l’eufòria, o que ens connecten amb les nostres emocions i sentiments.

 
Han passejat el seu estil per tot Europa i Amèrica, amb un considerable èxit de públic en les seues actuacions, creant una música que –segons les seues paraules- “respira veritat”.

 
Las Migas està format per Alba Carmona a la veu, Marta Robles i Alicia Grillo a la guitarra i Roser Loscos al violí.
L’actuació està prevista per a les 10,30 de la nit i les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es, al preu de 6 euros.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies