El curs de cuina de l’Escola d’Adults de Bellreguard esgota les places en 2 dies

– El periode de matrícula dels 16 cursos que oferix va començar dilluns i acabarà el 5 d’octubre.
– A més de cuina, que ha esgotast les 24 places en 48 hores, compta amb cursos per a obtenir la graduació en secundària, tres nivells de valencià, set cursos d’anglés i dibuix i pintura.
– Igualment, oferix gratuïtament espanyol per a immigrants i alfabetització i neolectors.

 

Nota de Premsa
Bellreguard, 6 de setembre. L’Escola Municipal d’Adults de Bellreguard va obrir dilluns el període de matrícula per al curs 2017/18 per als ensenyament de primer cicle o alfabetització i neolectors; graduat en educació secundària; el B1, C1 i C2 de valencià -els antics elemental, mitjà i superior-valencià, amb 3 nivells; set nivells d’anglés, espnayols per a immigrants, pintura i dibuix, i cuina, que en dos dies ha esgotat les 24 places. Es tracta d’un curs consolidat que sol reunir gent entre 40 i 50 anys amb temps lliure i que se sent atreta, a més de la gastronomia, pel boca a boca dels que ja l’han cursat i les relacions socials que genera.

 
La inscripció per a la resta de cursos estarà oberta fins el 6 d’octubre de 9 a 13 h a la secretaria de l’Escola a la Casa del Poble en la plaça Major en dies lectius. També es pot fer la matrícula on line a través del web municipal. Les classes s’impartiran a la Casa del Poble, excepte el cursos de cuina, a les Escoles Noves, i dibuix i pintura, a les Escoles Velles. Pel que fa als preus, van des la gratuïtat dels cursos d’espanyol per a immigrants i alfabetització als 125 euros de la matrícula en el curs de cuina o el B1+ i el B2 d’anglés, passant pels 50 euros del B1 de valencià i el d’educació secundària. La resta oscil•la entre els 100 i els 110 euros.

 
Els cursos comencen entre el 13 i el 19 d’octubre i estan pensats perquè puguen seguir-los també aquells que treballen majors de 18 anys. El professorat el conformen Carmela Borràs en dibuix i pintura; Empar Cervera en el C1 i el C2 de valencià; Irina Lamarca en graduat de secundària; Janice Ciappessoni, en graduat de secundària i anglés; Joaquín Pastor en Cuina; i Vicent Frau en primer cicle, graduat de secundària, espanyol bàsic i el B1 de valencià.
-.-.-.-.-.-

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies