Oliva: Benestar Social prorroga el menjador social fins a l’inici del curs escolar

L’Ajuntament d’Oliva, mitjançant de la Regidoria de Benestar Social, assumirà la continuació, durant les primeres setmanes de setembre i, fins a l’inici del curs escolar, del programa del Menjador Solidari.
La regidoria que dirigeix Àlex Salort, realitzarà un esforç en aquesta iniciativa a fi “d’assegurar que aquests xiquets disposen d’aliments i que se li pot donar una continuació al programa del menjador social”, com ha assenyalat l’edil d’EUPV.

 

 

Nota de Premsa

El regidor ha explicat que el 31 d’agost va finalitzar el programa subvencionat que habilita el Menjador Solidari, que costeja la Generalitat Valenciana, i que, davant d’aquesta situació el govern local no ha volgut deixar als menuts sense tindre una alternativa nutricional adequada fins que arribe l’època escolar.

 

 

“Volem agrair al CEIP Verge dels Desamparats haver-nos cedit les instal•lacions per a dur a terme aquest programa, així com l’Escola d’estiu, ja que ens ha permés donar alternativa lúdica i nutricional a moltes famílies, cosa que sense la cessió haguera estat ben difícil” ha explicat Salort.

 
“A més, cal que faça una menció especial a les associacions que ens han ajudat a dur endavant aquesta feina i, per descomptat, al departament per haver estat sempre presents”.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies