ANTONI DURÀ… amb bona companyia

La Casa de Cultura de Gandia acull una exposició que el pintor Antoni Durà dedica als elements i materials que acompañen a l’artista en la seua tasca creativa.

 

 

Pots de pintura, tubs, pinzells, llapis, paletes són els protagonistes de l’exposició que este divendres 22 de setembre presentarà l’artista Antoni Durà a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia.

 

 

En esta mostra, ens presentarà la seua obra més recent que gira al voltant dels materials que utilitzen els artistes en el seu treball a l’estudi. Són quasí 80 obres entre les quals trobarem també obres dedicades a les taules de treball d’altres artistes. “He volgut representar prioritàriament els meus elements, però també els dels altres artistes amics i companys que han tingut l’amabilitat de deixar-me entrar als seus estudis i pintar els orígens del seu art i comprovar com són un fidel reflex de la seua obra” comenta Durà en la presentació de l’exposició.

 

 

Teles de gran format on els objectes estan suspesos sobre un fons de colors intensos i cridaners que li aporten un toc de irrealitat i de sentiment a estos elements quotidians, com si flotaren en l’espai. La mostra es completa amb una sèrie de 28 obres de xicotet format i altra de dibuixos de grafit sobre paper.

 

 

L’exposició  es podrà visitar fins el dia 5 de novembre de dilluns a dissabte i també estarà oberta tots els dies de la Fira i Festes

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

You May Also Like

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies