Gandia posa en marxa el servei d’Informadors Municipals

• Des d’aquesta setmana i fins al 30 de juny, 15 persones contractades gràcies als programes Emcorp i Emcord recorreran set zones de la ciutat facilitant informació turística, cultural i de servei a la ciutadania

• També col•laboraran juntament amb la Policia Local en els horaris d’entrada i eixida dels col•legis i recorreran els parcs de la ciutat informant sobre la normativa municipal

 

 

Nota de Premsa

Gandia 14 de febrer 2018.- La regidora delegada de Seguretat, Àngels Pérez i el cap de la Policia Local, Marc Cuesta, han presentat aquest matí en roda de premsa el servei d’informadors municipals que ha començat a funcionar a la nostra ciutat. Un total de 15 treballadors s’han incorporat al mercat laboral gràcies als programes d’ocupació subvencionats per la Conselleria d’Economia i que estan destinats al departament de Seguretat Ciutadana.

La regidora ha recordat que fa dues setmanes ja es va presentar, a l’ajuntament, a les 50 persones que han estat contractades dins dels programes d’ocupació (Emcorp i Emcord) que ha posat en marxa la Conselleria.

 

 

En concret, les persones aniran vestides amb un suèter de color morat amb l’escut de Gandia, per a ser visibles en tot moment i realitzaran diferents tasques en determinades zones de la ciutat vinculades amb informació de servei i ajuda a les persones.

 

 

Els informadors municipals tindran com a principal feina ajudar a la ciutadania solucionant els dubtes sobre la localització de farmàcies, entitats bancàries, comerços, monuments, programació cultural o informació turística, ja que estaran durant les falles, la Setmana Santa i una part de l’estiu.

 

 

A més, també serviran de complement i ajuda en determinades tasques que realitzava la Policia Local com ara controlar els accessos als centres escolars a més de tenir presència en parcs i places de la ciutat.

 

 

Per la seua banda, Marc Cuesta va informar que «és una bona notícia tenir a aquestes persones perquè ens ajuden a millorar el servei que prestem». En concret, els informadors es distribuixen en horari de 7.30 a 21 hores en diferents torns i en set zones de Gandia:

 

– Parc País Valencià / Plaça Benipeixcar
– Parc Ausiàs March / Passarel•la sobre el riu
– Parc de Sant Pere
– Parc de l’Estació / Carrer Tossal
– Parc Joan Fuster / Plaça Jardinet
– Parc de l’Oller / Plaça de la Marina
– Plaça Prado / Plaça Sant Josep. De dilluns del diumenge de 14.00 a 21.00 hores

 

 

En aquests llocs, els informadors faran rondes a peu i controlaran si hi ha gossos solts en els parcs o si els propietaris recullen els excrements de les seues mascotes i fins i tot ajudaran a detectar els casos d’absentisme escolar.

 

 

Finalment, Àngels Pérez va voler deixar clar que «Aquests nous treballadors municipals ens ajudaran a millorar l’accés a la informació de la ciutadania a més de convertir els nostres parcs i places en llocs més amables per a tots» «Aquest servei no té res a veure amb el SAC. Ací no hi ha persones contractades a dit des de l’empresa pública, vestides com si foren policies, ni patrullant en cotxes amb sirenes durant la nit. Es tracta de treballadors amb la tasca principal d’informar i col•laborar en la eixida dels col•legis per augmentar la seguretat dels més menuts i informar la ciutadania».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies