El Mercat Municipal d’Oliva s’obrirà al públic el pròxim divendres 16 de febrer

La reobertura permetrà disfrutar de la restauració efectuada al sostre de l’edifici

 

 

Nota de Premsa

El Regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha anunciat la reobertura del Mercat Municipal d’Oliva per al pròxim divendres 16 de febrer, després de les obres de rehabilitació que s’han efectuat al sostre original de l’edifici.

 

 

Salazar s’ha mostrat molt satisfet pel treball realitzat, “perquè hem comprovat que l’obra era molt necessària, fins i tot més del que pensàvem en un principi, i ara podem estar segurs de tindre un Mercat amb totes les garanties de seguretat per als seus usuaris, tant per als comerciants com per als clients. A més, l’obra ha permés recuperar i consolidar l’estructura original del sostre de ferro i fusta del 1949, el que suposa una considerable millora estètica així com un atractiu més i un valor afegit per al nostre Mercat Municipal i per al patrimoni d’Oliva.”

 

 

Per aquest motiu, el Regidor de Mercats ha confirmat que, pròximament, coincidint amb la reobertura del Mercat després de la rehabilitació del sostre, s’anunciaran una sèrie de sortejos de premis per als clients del Mercat Municipal: “Es tracta de promoure i fer encara més atractiu el Mercat Municipal. Volem que la gent el conega, el visite i el disfrute. Hem de tindre clar que comprar al Mercat Municipal d’Oliva sempre té premi, en qualitat dels productes i en un bon servei. Però ara, a més tindrà regals i ben bons. Per això, siga amb obres de millora o amb premis, cal cuidar als clients i als comerciants. I en això continuem treballant i no només des de l’àrea de Mercats. El treball per millorar la vida dels nostres veïns i la riquesa i el patrimoni d’Oliva ha de ser continu des de l’Administració Municipal, i això és el que estem fent en els departaments dels quals som responsables.”

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies