70 veïns de l’Alqueria gaudeixen de la neu a Javalambre

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha organitzat aquest cap de setmana un viatge a l’estació d’esquí de Javalambre on han participat vora 70 persones.

 

 

El viatge ha congregat a veïns del mateix municipi i també a persones de les localitats veïnes, com Oliva i Bellreguard. L’eixida s’ha realitzat a les 6:30h del matí i s’ha tornat al poble vora les 19:30h de la vesprada, després de passar tot el dia en la zona de Javalambre.

 

 

El viatge oferia diverses categories, diferenciant a qui sols volia anar a la neu, als que volien esquiar amb el seu propi equip, els que preferien llogar-lo, i també una opció per a qui volien llogar un trineu per a divertir-se a la neu. Aquesta ha sigut la preferida per a famílies amb xiquets menuts.

 

 

L’alcalde la localitat, Voro Femenia, que també ha participat en aquest viatge, està satisfet «de la bona acollida que ha tingut aquest viatge entre els veïns» i no descarta repetir la iniciativa el pròxim any.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies