El Mercat Municipal d’Oliva sortejarà 1.500 euros entre els seus clients

El sorteig pretén promoure el Mercat Municipal després de les obres de remodelació del sostre

 

NOTA DE PREMSA

 

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal d’Oliva, volen celebrar la rehabilitació del Mercat, amb la recuperació del sostre original, i premiar els clients del Mercat Municipal.

 

 

En total se sortejaran 1.500 euros en premis de 100 euros cadascun, que es podran gastar entre les diferents parades del Mercat Municipal.

 

 

Per poder adquirir una butlleta de participació només caldrà realitzar una compra en el Mercat Municipal igual o superior a 5 euros (per cada 5 euros, el client tindrà dret a una butlleta de participació per al sorteig).

 

 

En total s’han organitzat quatre sortejos, que tindran lloc a finals de març, abril, maig i juny.

 

 

A finals de març se sortejaran cinc premis amb vals per valor de 100 euros cadascun. A finals d’abril, tres premis de 100 euros. A finals de maig, tres premis de 100 euros més. I per finalitzar, al mes de juny, se sortejaran quatre premis també amb vals per valor de 100 euros.

 

 

El primer sorteig tindrà lloc en el mateix Mercat Municipal el dissabte 31 de març a les 12.00 h.

 

 

Per al regidor responsable del Mercat, Pepe Salazar, “el que volem és que tot el poble conega i disfrute el Mercat Municipal d’Oliva, especialment ara que ha quedat tan bonic amb la rehabilitació del sostre original de ferro i fusta del 1949. Per això volem animar el consum i premiar els nostres clients amb el sorteig de 1.500 euros en premis de 100 euros cadascun, perquè el premi siga el més repartit possible.”

 

 

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies