Gandia es promociona a la Fira de Moscú per atraure el mercat rus

Segons dades de les Oficines de Turisme, el 2017 s’ha produït un augment de turistes russos del 14% respecte al 2016

 

 

Nota de Premsa

Gandia 14 de març 2018.- Una delegació de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, encapçalada per la tècnica de Turisme, Olatz Megía, s’ha desplaçat a Moscú, per tal de participar en la fira de turisme MITT, que se celebra fins al dijous. MITT representa un dels espectacles més grans del comerç de viatges i turisme en Rússia, i un important punt de trobada per a la indústria així com una molt bona oportunitat d’establir contactes amb professionals i clients. L’objectiu de l’Ajuntament és atraure i consolidar el mercat rus, el qual ha començat a prendre el vol en Gandia. Segons dades de les Oficines de Turisme, al 2017 s’ha produït un augment de russos (14% més que 2016).

 

 

Gandia està present a l’estand de Tourespaña sota la marca Comunitat Valenciana y València Turisme. La delegació de Gandia ha mantingut reunions amb agents i touroperadors russos (Vremia, Natalie Tours, Tez Tours, entre d’altres) i este matí, Dyana Kryzhanovskaya, que té un receptiu a Gandia especialitzat en turisme rus, ha realitzat una presentació per a agències de viatge i touroperadors donant a conéixer els recursos patrimonials, paisatgístics, culturals i gastronòmics de la ciutat. “Els hem contat que tenim una platja espectacular, que som bressol dels Borja (la família valenciana més universal), que tenim el Palau Ducal, que és una ciutat perfecta per a practicar esport, que tenim festes i esdeveniments tots els dies de l’any, com les Falles, la Setmana Santa, i que este estiu hi haurà concerts de la mà de Pirata Rock i Escena Gandia”, ha indicat la tècnica de Turisme, Olatz Megía.

 

 

L’Ajuntament, a més a més, ha distribuÏt al voltant de mil fullets d’història, gastronomia, senderisme, platja, etcètera amb la intenció de promocionar la ciutat.

 

Els turistes russos tenen les següents característiques: despesa elevada (al voltant de 120 euros per persona al dia i de 1.730 euros per persona durant el viatge), inquietuds culturals i allotjament en hotels de categoria superior. Els viatgers russos han suposat un increment del 70% a la Comunitat Valenciana en 2017 i de cada cent russos que viatgen a Espanya, 15 ho fan a la Comunitat Valenciana.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies