Empreses de Gandia acullen estudiants en pràctiques de Laval

Alumnes acollits al programa Erasmus de la ciutat francesa agermanada amb Gandia, realitzaran pràctiques d’hostaleria i comerç durant les pròximes setmanes

 

 

Nota de Premsa

Gandia 21 de març 2018.- La regidora de Relacions Internacionals, Liduvina Gil, juntament amb empresaris de Gandia, han rebut, aquest matí a l’Ajuntament, als quatre estudiants de la ciutat francesa de Laval, que van a desenvolupar les seues pràctiques professionals en empreses d’hostaleria i comerç de la ciutat.

 

 

El restaurant El Telero, Camisería Milán, Tejidos Ferragud i Dimendi són les empreses que acolliran als alumnes, on realitzaran pràctiques professionals i podran millorar l’idioma.

 

 

Liduvina Gil ha mostrat la seua satisfacció «per la renovació, un altre any més, d’aquest projecte d’intercanvi tan important per als alumnes, que enriquix tant als participants, com a Gandia i estreny llaços amb la ciutat de Laval»

 

 

Per la seua banda Esperanza Zomeño, professora d’espanyol a l’institut Robert Buron de Laval, ha volgut agrair a la ciutat de Gandia, a l’equip de l’ajuntament i als empresaris que acullen els alumnes en pràctiques, ja que sense la seua col•laboració no es podria portar a terme aquest projecte.

 

 

L’alumne Yves Nsangou, que realitzarà les pràctiques en un dels establiments col•laboradors, també ha agraït l’oportunitat i l’acollida per part dels empresaris i de la ciutat de Gandia.

 

 

Els empresaris Arturo García, Paco Chulià i Bernardo Mendieta han donat la benvinguda als alumnes de Laval i han destacat la importància d’aquests intercanvis entre les dues ciutats. També han mostrat el seu desig que el projecte vaja a més i que es repetisca en anys pròxims. «No només és enriquidor per als alumnes, sinó que nosaltres també aprenem de l’ells».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies