Escena Gandia duplica artistes i comptarà amb dos escenaris

• Els organitzadors xifren l’impacte econòmic de l’esdeveniment musical en 5,5 milions d’euros

• Durant les tres setmanes del cicle, es generaran prop de 600 llocs de treball i en cada concert seran 150 persones les que s’encarregaran d’atendre els assistents i gestionar la logística de l’esdeveniment musical

• Diana Morant: «El cicle Escena Gandia és una proposta d’oci musical que naix des de la iniciativa privada, en col•laboració amb l’Ajuntament de Gandia, i que ve a enriquir l’extensa programació d’activitats culturals i d’oci que hem preparat per a aquest estiu»

 

 

Nota de Premsa

Gandia, 2 de maig 2018.- L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada pel gerent de ProduceMe, Pepe Morant; i Bauti Martínez, soci i responsable de Producció, han comparegut aquest matí en una roda de premsa celebrada el restaurant La Llotja del Grau de Gandia per presentar el cicle musical Escena Gandia que es desenvoluparà a la plaça del Port del 20 de juliol al 5 d’agost.

 

 

La màxima responsable en matèria de Turisme de la ciutat ha declarat que «El cicle Escena Gandia és una proposta d’oci musical que naix des de la iniciativa privada, en col•laboració amb l’Ajuntament de Gandia, i que ve a enriquir l’extensa programació d’activitats culturals i d’oci que hem preparat des dels departaments de Turisme i Cultura per oferir als gandians i a les desenes de milers de turistes que ens visiten durant els mesos d’estiu» «Escena Gandia és un complement perfecte d’una programació que ens ajudarà a demostrar al món per què hem estat primera Capital Cultural Valenciana. Una proposta que compta amb el suport de la Mesa de Turisme de la ciutat on estan representats tots els actors principals que treballen pel turismet».

 

 

Diana Morant ha agraït a ProduceMe el fet que continue apostant per Gandia i invertint en ella. «Aquest Ajuntament i la ciutat en general són molt conscients de l’esforç que fa aquesta empresa per desenvolupar el cicle, ja que no hi ha cap aportació econòmica municipal (únicament les taxes a l’autoritat portuària que ascendeixen a 5.000 €). Això sí, aquest consistori torna a allargar-li la mà i aportar totes les facilitats perquè puga desenvolupar la seua activitat amb èxit i totes les garanties de seguretat».

 

 

L’alcaldessa de la ciutat ha destacat en la seua intervenció els bons resultats per a Gandia. «Per això aquesta ciutat, que considera que és de justícia aplaudir i fer valdre la feina ben feta, fa uns dies, va atorgar a ProduceMe un reconeixement a la II Gala del Turisme per l’organització d’aquest esdeveniment. Un esdeveniment que, sens dubte, dinamitza el districte marítim, atrau turistes, genera llocs de treball i ocasiona repercussió mediàtica a escala nacional».

 

 

I és que segons les dades dels organitzadors, el Cicle Escena Gandia generarà un impacte econòmic xifrat en 5,5 milions d’euros. La passada edició va atreure al voltant de 16.750 assistents (54% de la Comunitat Valenciana; 41% de la resta del país, i 5% estrangers), i aquest any la previsió és d’uns 20.000 assistents.

 

 

Un cicle que enguany duplicarà el nombre d’artistes que actuen en la nostra ciutat i afegirà l’espectacle Cantajuego dirigit als més menuts. A falta de la confirmació de dos nous artistes de caràcter internacional, el cartell d’Escena Gandia serà el següent:

21 de juliol. Pablo López
– 22 de juliol. Raphael
– 27 de juliol. Cantajuego
– 28 de juliol. Loquillo
– 29 de juliol. Noventeros. Un festival per als que van viure la seua joventut en els anys 90. (OBK, Ku Minerva, Viceversa, New Limit, yDj Dream Team, Dj Marta i Yvan Corrochano)
– 2 d’agost. Juanes
– 4 d’agost. Bunbury

 

 

El gerent de ProduceMe, Pepe Morant, va voler agrair en primer lloc «les facilitats que ens posa el consistori per poder afirmar-nos en la nostra aposta amb la ciutat. Per als promotors és molt important aquesta complicitat que també s’estén al sector empresarial» «Aquest any hem volgut traspassar fronteres i hem arribat a acords amb multinacionals i televisions per portar el nom d’Escena Gandia per tot arreu. Volem fer marca de ciutat i que la gent no vinga només als concerts sinó que ho faça per gaudir de la cultura i la gastronomia».

 

 

Pepe Morant va destacar que l’any passat hi va haver cinc concerts i que aquesta edició tindrà nou concerts a més de sis dies d’activitats que es desenvoluparan en un nou espai anomenat Village de Trasmediterranea. Una zona que obrirà les portes el dia 20 de juliol i que comptarà amb activitat cada dia, dirigit a totes les edats i on hi haurà degustacions de la gastronomia local de la mà de DestíSafor a més de música i actuacions.

 

 

El gerent de l’empresa, ha informat que enguany es vendrà un abonament per tots els concerts. Un abonament que comptarà amb avantatges per als compradors. «Els compradors tindran descomptes en el preu i aquells que ja hagen comprat alguna entrada poden canviar-la per l’abonament complet pagant la diferència. A més gaudiran d’un servei Premium».

 

 

Finalment, Bauti Martínez va explicar la part tècnica del cicle musical. «El recinte tindrà uns 6.000 metres quadrats i albergarà a unes 5.400 persones a cada concert entre les grades i la zona de pista. Aquest any la graderia tindrà un aforament de 1.000 persones» «Tindrem dos escenaris. Un 18×14 metres, més gran que el de l’any passat mentre que el més menut serà a la zona Village i servirà per a amenitzar la zona». Martínez ha informat que durant les tres setmanes del cicle es generaran prop de 600 llocs de treball i que en cada concert seran 150 persones les que s’encarregaran d’atendre els assistents i gestionar la logística de l’esdeveniment musical.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies