Creu Roja Gandia selecciona el personal de Salvament per a la campanya d’estiu

91 candidats de socorrisme squàtic s’han presentat a les proves que Creu Roja Gandia destina a les platges de Gandia i el sud de la comarca.

 

 

Nota de Premsa

Creu Roja Gandia va realitzar el dissabte les proves selectives als candidats i candidates per a desenvolupar este estiu els treballs de vigilància i socorrisme a les platges de Gandia, Daimús, Guardamar de la Safor i Miramar.

 

91 persones han participat en les proves físiques i tècniques. Les primeres, de resistència física, davant la posta principal en la platja, constaren de la realització d’una prova cronometrada de córrer i nadar, des de la voreta de la platja fins a dos senyals dins la mar, a uns 300 metres, i tornar al punt inicial d’eixida.

 

Una vegada finalitzada, els aspirants a l’IES Veles e Vents del Grau van realitzar la part teòrica de primers auxilis, que consisteix en exercicis de reanimació cardi-pulmonar i saber utilitzar equips d’oxigenometria. Un examen de coneixements de primers auxilis posà el punt final a les proves selectives.

 

A més de les proves, per a l’obtenció de la plaça definitiva també es té en compte l’experiència laboral prèvia en platges, així com ser voluntari i/o soci.

 

Creu Roja Gandia espera repetir les xifres de l’any passat i contractar al llarg de l’estiu 102 persones: 70 socorristes aquàtics, 6 patrons d’embarcació, 7 conductors, 15 assistents per a bany adaptat, 2 metges i 2 infermers.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies