Alumnes del col•legi Abad Sola ocupen les primeres posicions en el major concurs autonòmic de l’àrea matemàtica, les anomenades Proves Cangur.

Els alumnes Hugo Toledo, Manuel Núñez, Maria Belda i Kilià Pellicer han quedat dins del 5% dels millors alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Aquestes dades són un premi individual i col•lectiu, en tant que els alumnes es presenten en representació d’un centre.

 

 

És el reconeixement a un treball i esforç d’una dilatada trajectorla en la promoció d’una àrea considerada moltes vegades com a àrida i avorrida. L’entrenament per a les proves consisteix en una tutorització i assessorament d’una hora setmanal per a aquells alumnes que voran publicat els seus noms entre gairebé 2000 de cada categoria d’arreu del territori valencià.

 

En aquestes proves es presenten tots aquells alumnes dels col•legis que tenen una major projecció dins de l’àmbit de les matemàtiques i que té un caràcter anual.

 

Aquest premi, com sol passar, no és fruit de la casualitat en tant que l’Abad Sola va ser el centre pioner (ara fa 10 anys) a la ciutat de Gandia en preparar i presentar als diferents candidats per a unes proves autonòmiques de les ciències exactes.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies