La Biblioteca Central continua amb la nova edició del club de lectura.

La huitena sessió tindrà lloc el dijous 31 de maig a les 19:30 h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central amb la novel•la “La mort d’Ivan Ilitx” de Lev Tolstoi.

 

 

Nota de Premsa

La Biblioteca Central de Gandia anuncia la huitena sessió del Club de lectura que ve realitzant-se els darrers dijous de cada mes i que compta amb la participació de quatre col•laboradores –Agustina Pérez, Gràcia Signes, Maite Insa i Ruth Palonés–, les quals a més de moderar les sessions han fet la selecció de les lectures. Com a novetat, incorporem també altres generes com la poesia i el teatre, i comptarem amb la participació d’autors locals i els autors guanyadors del Premi Ausiàs March de Poesia 2017 i del Premi Joanot Martorell de Narrativa 2017.

 

En esta ocasió la moderadora de la sessió Gràcia Signes ha realitzat la proposta de lectura de la novel•la “La mort d’Ivan Ilitx” de Lev Tolstoi.

 

 

Per a participar cal inscriure’s prèviament. En acabar-se cada sessió, es podrà arreplegar el llibre per al mes següent.

 

 

Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat que es “una magnífica oportunitat per comentar, debatre, contrastar punts de vista, compartir opinions i experiències” i convida a assistir-hi a tots els amants de la literatura.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies