Gandia celebra el Dia Nacional de les Llengües de Signes

• De 10 a 13 h, l’Associació de Persones Sordes de Gandia i la Safor muntarà un estand informatiu al passeig de les Germanies (enfront de la Marquesa), on s’hi regalaran signes.

• A les 13 h hi haurà una lectura de manifest i es penjarà una pancarta a l’Ajuntament de Gandia.

• En aquesta data es recorda la importància que tenen les llengües de signes perquè les persones sordes puguen comunicar-se i interactuar amb l’entorn, transmetre idees i emocions o accedir a la informació i al coneixement.

 

 

Nota de Premsa

Gandia, 13 de juny de 2018.- El regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González i el president de l’Associació de Persones Sordes de Gandia i la Safor, José Juan Signes, han presentat les activitats programades a la nostra ciutat per APESORGA, amb motiu del Dia Nacional de les Llengües de Signes Espanyoles, demà dijous 14 de juny.
En aquesta data es recorda la importància que tenen les llengües de signes perquè les persones sordes puguen comunicar-se i interactuar amb l’entorn, transmetre idees i emocions o accedir a la informació i al coneixement. També es reivindica la integració i la normalització, acabar contra l’estigma cap a les persones sordes. “APERSORGA fa un treball importantíssim, no només en les escoles, també d’integració social. Però encara queden molts reptes per assolir, però a poc a poc anem avançant en la reivindicació de la igualtat. Des de l’Ajuntament estem al seu costat”, ha assegurat González.

 

Així, demà dijous, 14 de juny, de 10 a 13 h, hi haurà instal•lat un estand informatiu de l’associació al Passeig de les Germanies (front la Casa de la Marquesa), on s’hi mostrarà el seu treball i se regalaran signes. A les 13 h, es llegirà un manifest a les portes de l’Ajuntament i es penjarà una pancarta a la façana.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies