Demà dissabte finalitza Marquesa Concerts

Amb l’actuació del músic gallec Carlos Núñez
Gandia, 15 de juny de 2018.- Demà dissabte tindrà lloc, al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, l’última de les actuacions de cicle Marquesa Concerts d’enguany, que estarà a càrrec del prestigiós músic gallec Carlos Núñez.

 

 

Carlos Núñez és, primordialment, un mestre de la gaita i de la flauta. Considerat com un dels màxims representants mundials de l’essència de la música celta, el seu carisma, la seua energia a l’escenari i el seu esperit pioner, l’han fet molt popular, traspassant sobradament els límits habituals dels seus instruments, amb un ritme imparable de més de 100 concerts anuals i més d’un milió de discos venuts. Posseïdor d’un Grammy i premi Ondas al millor directe, Carlos Núñez ha compartit escenari amb artistes i grups com The Chieftains, Bob Dylan, Sinéad O’Connor o The Who.

 

El concert de Carlos Núñez tindrà lloc a les 22.30 hores i les entrades es poden adquirir a la Casa de Cultura, al preu de 10 euros o de 8 euros per a les persones amb Carnet Jove o de pensionista.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies