Gandia presenta la “Guia de lectura estiu 2018”

● L’objectiu és aprofitar les vacances per a fomentar l’hàbit de lectura entre la infantesa des de les famílies, a casa. A més a més, inclou l’oferta d’activitats culturals i recomanacions literàries per a les diferents edats.

● La guia estarà disponible en les Biblioteques de Gandia, en el web gandia.es i en els centres socials dels barris.

 

 

Nota de Premsa

Gandia 14 de juny 2018.- La vicealcaldessa i regidora de Polítiques educatives, Lorena Milvaques, el regidor de Cultura, Joan Muñoz, i el responsable de Biblioteques, Toni Ordiñana, han presentat la “Guia de lectura estiu 2018”, amb la qual es vol incentivar l’hàbit de lectura des de les famílies.

 

Milvaques ha destacat “la idoneïtat de la iniciativa i més ara que comença l’estiu i que les famílies disposen de més temps lliure, moment perfecte per a abordar la lectura i inculcar als fills i filles el bon hàbit. Quan més coneixement tinguen els nostres xicotets i xiquetes, quantes més aventures lligen a través dels llibres, més lliures seran en un futur. Des de la regidoria de Polítiques educatives es va a convocar una reunió amb els directors i directores dels centres de la nostra ciutat per a traslladar-los la proposta”. I ha aprofitat per a agrair la proposta a l’àrea de cultura i a l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques, l’IMAB.

 

Per la seua banda, Muñoz ha recordat que, “no solament és una guia de foment de la cultura, sinó que a més és un bon recurs per a recomanar els diferents actes culturals i tallers que van a tenir lloc en la nostra ciutat durant l’estiu”.
Finalment, el responsable de Biblioteques de Gandia, ha subratllat que la lectura és fonamental per al desenvolupament dels xiquets i les xiquetes. De manera que amb l’arribada de l’estiu i el temps lliure és la millor època per a involucrar a les famílies en la consecució d’aquest objectiu, aconseguir l’hàbit de lectura. “Aquesta és una magnífica oportunitat per a contagiar als més xicotets l’estima pels llibres. La família i les lectures a casa, són la part més important del foment de l’hàbit lector. Dins del nucli familiar s’ofereixen moltes oportunitats per a explicar, dialogar, llegir en veu alta… i la lectura permet als pares, mares, filles i fills compartir moments inoblidables, conèixer històries junts, fer descobriments i comunicar sentiments”.

 

 

La guia estarà disponible en les Biblioteques de Gandia, en el web www.gandia.es i en els centres socials dels barris.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies