Gandia se situa com la ciutat que més ha reduït el període mitjà de pagament a proveïdors durant 2017

• L’informe anual de l’Associació de Treballadors Autònoms destaca la millora de les xifres després d’haver liquidat el deute heretat de la passada legislatura

 

 

 

Gandia 6 juliol 2018.- El coordinador general d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori ha comparegut aquest matí en roda de premsa per valorar els resultats de l’últim informe de l’Associació de Treballadors Autònoms que emet anualment.

 

 

Gregori ha explicat que el document constata que les administracions locals són les que més tarden a pagar als autònoms amb un termini mitjà de 95 dies i que en el cas de la ciutat de Gandia, se situa com la ciutat que més ha reduït el període mitjà de pagament a proveïdors a situar-se en 39 dies de mitjana durant 2017.

 

 

Sobre els resultats, el coordinador general d’Economia i Hisenda ha explicat que «vam trobar milions d’euros en factures a empreses i autònoms que s’havien amagat als calaixos durant la passada legislatura. Ja vam dir que el termini es reduiria considerablement a mesura que es consolidassen les mesures d’aquest govern basades en pressupostos realistes (no es contemplen cànons que no es podien cobrar), rigorositat en l’execució pressupostària i serietat en els compromisos adquirits amb els proveïdors».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies