Reconeixement als esportistes del Atlètic Club d’Halterofilia de Gandia

Gandia, 11 de juliol de 2018.- L’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada de la regidora d’Esports, Lydia Morant, ha rebut hui un grup d’halters de l’Atlètic Club Halterofília de Gandia, i al seu entrenador,l José Ibáñez, per tal de reconèixer-los el seu esforç, la seua trajectòria i aplaudir els seus èxits, però també desitjar-los sort per a les pròximes proves.

 

 

Nota de Premsa
I és que a finals de juny, alguns dels seus membres van participar en el Campionat d’Espanya sub-15, on van quedar en molt bones posicions:
– Romina Escrivá va quedar tercera i segona en diferents modalitats.
– Carlos Pellicer va obtindre tres medalles de bronze.
A més, el pròxim 21 de juliol, altres membres del club participaran en el Campionat d’Espanya categoria absoluta, que es desenvoluparà a A Corunya.

 

Hi anirà una àmplia expedició del club: 4 xiques i 2 xics: Iolanda Aparici, Celia García, Melanie Carrasco, Maria Bernal, Yves Ibáñez i Rubén Artés. Des del club, hi ha moltes esperances per assolir alguna medalla, ja que això suposaria un èxit sense precedents, en haver participat i aconseguit premi en tots els campionats d’Espanya, tant per equips com individuals.

 

“Per a la ciutat, tots i totes ja són guanyadors i guanyadores. Cal valorar-los la disciplina, les hores d’entrenament, dedicació i l’afany de superació. Sobretot de Iolanda, que ha superat una malaltia i es va posar com a repte poder participar en el Campionat d’Espanya. Sou un exemple per a molts joves de la nostra ciutat”, ha manifestat l’alcaldessa.

 

Atlètic Club Halterofília de Gandia
És el club degà en actiu de l’halterofília a Espanya. Es va fundar l’any 1957 i, de forma ininterrompuda, ha participat cada any en tots els campionats. Mai han faltat a una cita nacional i han estat campions d’Espanya de la Copa del Rei de l’any 1992. Este és el màxim títol al qual pot optar un equip d’halterofília.

 

A més, l’halterofília femenina està en auge i en el seu millor moment, encara que competeix oficialment des de l’any 1986.

 

Tal vegada este no siga el millor any quant a resultats, però si que ho és quant a nombre de participants. El club està creixent i tenen molts xiquets i xiquetes.

 

Compten amb molt bones instal•lacions, però ara s’està quedant menut. A causa de la nova normativa a escala federativa no poden acollir campionats nacionals, perquè només tenen 4 tarimes d’escalfament (quan se n’exigeixen 8) i una tarima de competició (quan se n’exigeixen 2). És per aquesta raó, que van a presentar un projecte per a l’ampliació.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies