Gandia defensa amb èxit la seua candidatura per convertir-se en Ciutat Europea de l’Esport

• El president d’ACES Europe, Gian Francesco Lupattelli, afirma que “Podem dir que la candidatura passarà a l’elecció final encara que el resultat no es comunicarà fins al 30 de setembre”

 

 

Nota de Premsa

Gandia 30 juliol 2018.- El saló de plenaris de l’Ajuntament de Gandia va acollir dissabte passat l’acte de defensa de la candidatura de Gandia per convertir-se en Ciutat Europea de l’Esport.

 

Un acte on van estar presents representants bona part dels clubs esportius de la ciutat i on la regidora delegada de relacions Internacionals, Liduvina Gil i la regidora d’Esports, Lydia Morant, van ser les encarregades d’exposar als cinc membres de la Federació Europea de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES Europe), els principals motius pels quals la nostra ciutat ha d’obtindre el reconeixement de cara al pròxim any.

 

 

Durant més d’hora i mitja, Morant va explicar als membres d’ACES Europe, les principals característiques de les instal•lacions esportives de la ciutat; el sistema d’accessibilitat dels centres; les inversions realitzades durant la present legislatura; a més dels principals esdeveniments esportius que s’organitzen a la ciutat i la quantitat de persones que practiquen esport a Gandia, entre altres aspectes.

 

 

Després de finalitzar la defensa, Gian Francesco Lupattelli, president d’ACES Europe, va declarar que “es nota que Gandia és una ciutat que viu l’esport. Ciutats com aquesta han de seguir treballant en la línia del foment de l’esport per aconseguir que cada dia els seus habitants adquirisquen hàbits esportius i saludables. Gandia té molts campions però el més important és que el total de la població practique esport”.

 

 

Lupattelli va explicar que “la situació natural de Gandia és meravellosa. Una gran platja, un entorn divers i una temperatura òptima durant tot l’any. Les instal•lacions tenen un bon nivell i ens van agradar molt” i afegia sobre les opcions de Gandia que “hui podem dir que la candidatura passarà a l’elecció final encara que el resultat no es comunicarà fins al 30 de setembre”.

 

 

Per la seua banda, Lydia Morant va agrair a ACES Europe que tots els membres del Comité Avaluador es desplaçaren fins a la nostra ciutat i va agrair la presència dels representants dels col•lectius i associacions esportius així com l’assistència dels esportistes olímpics de la ciutat. “Valorem l’experiència de treball amb ACES Europe d’una manera molt positiva i creiem que la candidatura de Gandia té un potencial molt important per projectar la seua imatge per tot Europa. Esperem que se’ns atorgue el reconeixement en els pròxims mesos”.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

You May Also Like

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies