La segona edició del campament digital iCamp La Safor arribarà a Gandia del 3 al 7 de setembre en l’Urbalab

• Per participar s’haurà de tindre un mínim de 18 anys i màxim, malgrat que pot variar, 30. Hi ha places limitades

• Es realitzaran activitats dividides en tres fases: la primera d’autoconeixement de tots els participants anomenada ‘analitza’t’; en la segona, ‘crea’t’ on es construirà la infraestructura i els recursos digitals per a donar a conéixer la marca personal; en l’última, ‘connecta’t’ s’establiran relacions amb empresaris i empreses de tota la comarca

 

 

Nota de Premsa

Gandia 30 juliol 2018.- La regidora de Polítiques Econòmiques i d’Innovació, Alicia Izquierdo, i el tècnic de l’Acord Territorial, Pep Soriano, han presentat aquest matí en roda de premsa la segona edició del campament digital iCamp La Safor que se celebrarà del 3 al 7 de setembre en les instal•lacions de l’Urbalab de Gandia.

 

 

El iCamp es va crear dins de l’Acord Territorial i es tracta «d’un campament vinculat al coneixement de la marca personal, de les tecnologies, de les xarxes socials, etc.», ha explicat Alícia Izquierdo. «La idea d’enguany és més o menys la mateixa. És un campament digital on les persones de tota la comarca de la Safor que estiguen interessades a treballar la seua ocupabilitat desenvolupant les competències, en aquest cas personals, però també en les habilitats que exigeix el segle XXI per a tindre presència en el vessant de la recerca de feina, és a dir, com trobar feina en aquest àmbit», ha afegit.

 

 

Per a inscriure’s en iCamp, la gent que estiga interessada pot entrar en la pàgina web de lasaforempren.com i emplenar un formulari. L’edat mínima per poder participar és de 18 anys i la màxima de 30, però «l’edat no està excessivament determinada, ja que es busca més el perfil de les persones que l’edat», ha ressaltat Izquierdo. El que sí que es limitarà serà el nombre de participants que estarà al voltant d’unes 30 persones. «Ens vindrà determinat per l’espai físic, pel grup de persones que ho organitzem i després pel perfil que intentarem que siga heterogeni però que també cree un vincle per a quan treballem certes actituds professionals o certes competències estiga més o menys tot en la mateixa línia», ha afegit el tècnic.

 

 

Respecte a les característiques que es busca de les persones inscrites, l’edil ha descrit que «el perfil que estem buscant és gent jove que haja finalitzat o estiga en l’última etapa dels seus estudis o que tinga interés a enfrontar-se al món laboral. També la gent que no té estudis i que està en l’atur i que vol llançar-se al món laboral des de el vessant de les tecnologies. I, a més, també per a gent que està treballant però que vol reciclar-se, canviar la visió de les coses que havia fet fins ara. Per tant, també parlem d’autònoms que vulguen treballar la seua pròpia marca personal o millorar-la».

 

 

Pel que fa al desenvolupament del campament, Soriano ha detallat les tres fases en el que estan basades totes les activitats que s’impartiran. «La primera fase, ‘Analitza’t’ el que fem és analitzar cadascun dels perfils de les persones i que cadascun dels participants siga conscient de quines són les seues parts bones i en quines ha de poder millorar en l’àmbit professional. En la segona, s’inclourien els 5 reptes per crear tota la teua identitat digital i la teua marca». Així, es crearan un portafolio o un bloc, un vídeocurrículum, un Codi QR, un discurs breu per presentar-se davant altres empresaris i, a més, es modificaran, orientaran i milloraran certs aspectes de la privacitat de les xarxes socials. «El ‘networking’ seria l’última part que és la fase del ‘Connecta’t’ en la qual el que farem serà una sèrie d’accions perquè els participants i les participants puguen conéixer i puguen establir relacions professionals amb distintes empreses de tota la comarca».

 

 

«Totes les fases, s’organitzaran a partir d’una sèrie d’activitats gamificades en les que s’empraran distints elements de joc com mecàniques amb l’objectiu d’aprenentatge. Així, barrejarem el joc, activitats lúdiques i, fins i tot, alguna que no podem dir que és sorpresa», ha afirmat Soriano. A més, ha conclòs destacant que l’objectiu del iCamp és «que es puga experimentar en primera persona, que se n’adonen de quin és el seu ‘gap’, tot allò que els queda per fer i que puguen treballar-ho com l’any passat amb una bona sensació, amb ganes de repetir i amb ganes de continuar fent coses».

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies