Demà dissabte, els grans èxits del swing en el Polisònic

Amb l’actuació de Las Vegas Jazz Band

 

 

Gandia, 10 d’agost de 2018.- Demà dissabte, al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, tindrà lloc una nova actuació del Polisònic, que estarà a càrrec del grup Las Vegas Jazz Band, una banda especialitzada en el swing dels anys 60.
Liderats pel reconegut bateria nord-americà Jeff Jerolamon, Las Vegas Jazz Band és un septet amb un repertori que recull l’esperit d’entreteniment de l’època daurada del swing a Las Vegas, que interpreten temes d’artistes llegendaris com Frank Sinatra, Peggy Lee, Shirley Bassey o Sammy Davis jr., entre d’altres. Amb la veu d’Eva Romero, una de les cantants amb més projecció en el panorama jazzístic estatal, Las Vegas Jazz Band assegura una nit d’autèntica essència vintage dels 60.

 

L’actuació de Las Vegas Jazz Band està prevista per a les 10,30 de la nit i les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es, al preu de 6 euros.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies