La LXV Travessia al Port de Gandia i la XVI Volta a l’Escullera tindran lloc el pròxim dimecres

• Hi haurà més de 130 clubs representats i, encara que actualment hi ha uns 423 inscrits, s’estima que aproximadament participaran unes 500 persones procedents de més de 100 ciutats

• El preu per participar en la prova és de 20 euros (anticipada) i de 25 € el dia de la competició. Les dues travessies van incloses en el preu

 

 

Nota de Premsa

Gandia 13 d’agost 2018.- Aquest matí ha comparegut en roda de premsa Lydia Morant, regidora delegada d’Esports, al costat de José Metola, secretari del Club Natació i Esports Gandia (NiE Gandia), per presentar la LXV Travessia al Port de Gandia i XVI Volta a l’Escullera que se celebrarà el dimecres 15 d’agost.

 

Com tots els anys les dues proves serviran d’homenatge a Damián Català i Miguel Ángel «Pitet» per la seua trajectòria en el món de la natació a la nostra ciutat.

 

 

Aquesta competició ha estat organitzada pel Club Natació i Esports Gandia amb la col•laboració de l’Ajuntament de Gandia a través del servei d’Esports. També es compta amb la col•laboració de la Junta de Districte del Grau, del Reial Club Nàutic de Gandia, de la Confraria de Pescadors i de Capitania Marítima.

 

 

Hi haurà més de 130 clubs representats i, encara que actualment hi ha uns 423 inscrits, s’estima que aproximadament participaran unes 500 persones. L’eixida de la Volta a l’Escullera, de 2.600 metres de distància, tindrà lloc a les 9.30 hores del matí i a les 11.30 hores es donarà l’eixida a la Travessia al Port de Gandia, amb una longitud de 850 metres.

 

Des de l’ajuntament volen agrair al NiE Gandia la implicació del club en l’esport de la ciutat i concretament a la realització d’aquesta prova de prestigi tant dins de la Comunitat Valenciana com a la nostra ciutat.

 

 

Per la seua banda, Metola ha informat sobre l’estat actual de les inscripcions, ja que, hui en dia hi ha més inscrits dels que hi havia l’any passat a hores d’ara. Les inscripcions continuen obertes fins al dimarts a les 12.00 hores i es poden fer a través de les webs de www.crono4sports.es. De la mateixa manera, tots aquells que no s’hagen pogut inscriure, ho podran fer el mateix dia de les proves, en persona. El preu per participar és de 20 euros (anticipada) i de 25 € el dia de la prova.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies