Oliva: Recepció xiquets i xiquetes del programa “Vacances en Pau” 2018

Recepció xiquets i xiquetes del programa “Vacances en Pau” 2018

 

 

Nota de Premsa
Aquest matí l’Ajuntament d’Oliva, l’alcalde, David González, i el regidor de Benestar Social, Àlex Salort, han rebut la tradicional visita que cada any realitzen els xiquets i xiquetes sahrauís que participen en la Campanya Vacances en Pau. A la recepció també han assistit les famílies acollidores d’Oliva, i d’altres municipis de la comarca, juntament amb els responsables d’ACAPS La Safor i el Delegat del Poble Sahrauí al País Valencià. L’alcalde i el regidor han mostrat la solidaritat del poble d’Oliva amb el poble Sahrauí, a més d’oferir-los una sèrie d’activitats previstes per a la jornada de hui.

 

 

Vacances en Pau 2018, és una campanya humanitària a través de la qual es pretén donar a una sèrie de xiquets i xiquetes sahrauís un estiu diferent, allunyat de les altes temperatures que presenta l’estiu al Sàhara, on a més, s’aprofita per a conéixer el territori valencià.

 

 

“És molt important per a nosaltres donar acollida a aquest tipus de programes, donat que afavoreixen tant la visibilització del conflicte existent a les regions ocupades del Sàhara, com per a que els xiquets i xiquetes gaudisquen d’uns mesos allunyats del conflicte, i perquè no dir-ho, de les altes temperatures” comenta el regidor de Benestar Social, Àlex Salort.

 

 

“Es tracta de no deixar de costat uns territoris germans que han patit les inclemències de la ceguera en què està envoltada el conflicte, en l’àmbit internacional” afegeix el regidor.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre. Defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies