Presentades les activitats per als centres municipals de convivència per a persones majors per al curs 2018/219

• Les inscripcions per als cursos, tallers i activitats s’inicien el pròxim 21 de setembre
• S’incorpora a les activitats les passejades saludables per a persones majors de 65 anys

 

 

Nota de Premsa

– La regidora delegada de Sanitat Pública i Polítiques Saludables, Liduvina Gil ha presentat en roda de premsa les activitats que s’han organitzat en els centres municipals de convivència per a persones majors per al curs 2018/2019.
Els cursos estan dividits en tres àrees que afecten la salut, qualitat de vida, i el desenvolupament i comunicació artística i cultural.

 

 

Tal com ha informat Liduvina Gil tots els cursos són gratuïts i els interessats han d’estar en possessió de la Targeta Daurada o la del CEAM per poder realitzar l’inscripció.

 

“Són més de 40 cursos i activitats que afecten moltes àrees. Aquest any incorporem el massatge terapèutic i la iniciativa “passejades saludables” que s’emmarca dins del treball que estem realitzant des de principi de legislatura amb l’estratègia de salut” va declarar l’edil.

 

 

Aquest nou projecte, tal com ha explicat la regidora s’ha iniciat perquè “els passejos tenen molts beneficis per a la salut com pot ser la reducció del risc de diabetis, la millora del sistema cardiovascular i òssia, a més de combatre el sobrepés”.

Les passejades saludables, on podran participar 30 persones, estan dirigides a persones majors de 65 anys i estaran coordinats per un monitor especialitzat en educació física. Es realitzarà dues vegades per setmana i consistirà en un passeig de 30 minuts, seguit per un descans de 20 minuts on es realitzaran alguns exercicis per finalitzar amb un altre trajecte de 30 minuts.

 

 

Les inscripcions es podran realitzar en els mateixos centres de convivència del 10 al 21 de setembre en horari de 9 a 13 hores.

 

En el cas que algun dels cursos supere les places disponibles, es realitzarà un sorteig el 25 de setembre, el resultat serà publicat el 28 del mateix mes.

 

 

Cada participante podrà sol•licitar un màxim de quatre cursos per a l’any i les activitats donaran inici el 15 d’octubre.

 

 

Finalment, Liduvina Gil s’ha mostrat satisfeta per l’èxit de la iniciativa “Voluntariat” on són els mateixos usuaris els que imparteixen els cursos. En aquest cas s’impartiran cursos de ball, meditació, o els tallers de sabó artesanal i tapes nadalenques.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies