TORNA L’ACTIVITAT A LA UNIVERSITAT POPULAR DE GANDIA [CURS 2018-2019]

En acabar l’estiu la UPG reprén el seu habitual programa de cursos, tallers, exposicions i excursions. L’oferta per al curs 2018-2019 inclou 25 cursets quadrimestrals, 3 tallers temàtics i 2 programes d’excursions, al patrimoni natural i al patrimoni històrico-artístic gandià. Són un total de 510 places disponibles repartides per tota la ciutat, amb múltiples horaris i destinats a tota la població major de 16 anys.

 

 

Les dates d’inscripció són del 17 al 28 de setembre, tant a la Plaça de Loreto com als Centres Socials, mentre que la matrícula es podrà formalitzar del 4 al 19 d’octubre en horari de matí i de vesprada, només a les oficines de la UPG.
Entre les novetats per al curs que ara comença destaquen els Tallers de Restauració de Mobles, el d’introducció a les Xarxes Socials i el d’Educació canina.

 

Per la seua banda, les vistes guiades al Patrimoni Històric estaran dedicades a conèixer les interioritats dels edificis més importants de Gandia, mentre que les excursions al Patrimoni Natural aprofitaran per descobrir-nos els jaciments arqueològics més propers. Es mantenen els mateixos preus amb descomptes per a joves i jubilats.
Hom pot obtindre informació més detallada de les matèries, horaris i llocs en www.gandia.org i en http://universitatpopulargandia.blogspot.com.es/

 

 

De 9 a 14 i de 17 a 20 hores, les oficines de la Plaça Loreto estan obertes per a informar personalment a totes les persones interessades.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies