El parc Sant Pere acull aquest dissabte la II Trobada comarcal de Ioga

• Paral•lelament la barriada celebrarà la Trobada d’Art i el Mercat de la Terra

 

Nota de Premsa

Gandia 19 de setembre 2018.- La presidenta de la Junta de Districte de Roís de Corella, Liduvina Gil, acompanyada per Julio Cantó, president de l’Associació de Comerç de la barriada han presentat dues activitats que tindran lloc el pròxim 22 de setembre.

 

 

Es tracta en primer lloc de la II trobada comarcal de Ioga, la Trobada d’Art i el Mercat de la Terra. Totes aquestes activitats s’emmarquen dins la iniciativa Culturpop que es desenvolupen per dinamitzar el barri amb accions culturals i participatives. Accions on col•laboren el departament de Medi Ambient, la Junta de Districte i l’Associació de Comerciants de la barriada.

 

 

“La segona trobada comarcal de Ioga es farà al parc Sant Pere en horari de 09.00 a 20.00 hores. Una activitat gratuïta que augmenta el seu volum en incorporar la Trobada d’Art i el Mercat de la Terra” va explicar Liduvina Gil.

 

 

Per la seua banda, Julio Cantó ha explicat que 23 professionals del Ioga seran els encarregats d’impartir els tallers dirigits a tots els públics. A més també estan previstes altres activitats com tai-txi, Xi Kung o una demostració de ioga aeri; pintors realitzant treballs al parc; un espectacle infantil per als més menuts a partir de les 5 de la vesprada; i lectura de poesia a càrrec d’Adriana Serlik i Anna Llopis.

 

 

El president de l’Associació de Comerciants ha explicat que amb aquesta iniciativa “pretenem que la gent del barri i de Gandia s’aprope al parc. Un espai molt bonic i singular que no tots coneixen”.

Safor Press

Periódico Digital plural, libre y defensor de los derechos humanos y fundamentales. Director: Ricardo Sánchez

También te puede interesar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies